Grondverzet, Containers, Zand & Grind

Grondverzet & Sloopwerk

De Groot heeft een grote diversiteit aan grondverzetmateriaal. Deze machines zijn inzetbaar voor vrijwel alle voorkomende grond- en sloopwerkzaamheden. De machines worden bestuurd door mensen die het vak verstaan en hiervoor zijn opgeleid. Zo kunnen wij aan al uw eisen voldoen

MOBIELE KRANEN & SHOVELS

Volvo L60H + Hitachi 140W
Volvo L60H + Hitachi 140W

Voor al uw grondwerk beschikken wij over het juiste materieel. Voor het uitgraven van een bouwput of aanbouw tot het spitten en herinrichten van uw tuin.

KLEIN GRONDVERZET

Bobcat 328
Bobcat 328

Niet elke locatie is geschikt voor grote machines. We beschikken over diverse kleine machines zodat wij ook de nauwere plekken kunnen bereiken, bijvoorbeeld uw achtertuin. Neem contact op voor een offerte op maat.

SLOOPWERK

Hitachi 140W + Volvo FMX
Hitachi 140W + Volvo FMX

Wij voeren diverse sloopwerkzaamheden uit. Complete woningen/bedrijfspanden of slechts een gedeelte van uw woning kunnen wij verzorgen.

De vrijkomende afvalstoffen gaan naar een erkende eindverwerker.

ZEEF

Condor trommelzeef
Condor trommelzeef

Wilt u uw grond schoon van stenen en ander puin. Dan is het mogelijk om de grond te laten zeven. Hiervoor gebruiken we een trommelzeef.

Containers

Wij leveren containers aan particulieren en bedrijven.

U kunt bij ons terecht voor meerdere soorten en maten containers. Zo zijn er portaal- en sleepcontainers, in diverse groottes.

Door gebruik te maken van containers kunnen wij een hoge mate van flexibiliteit leveren. Zo is het mogelijk om met een container grondstoffen bij u aan te leveren, deze te plaatsen en vervolgens op te halen wanneer hij gevuld is met materiaal dat dient te worden afgevoerd naar een erkend eindverwerker.

Weet u niet precies hoe groot uw container moet zijn, of wilt u een offerte, neemt u dan gerust contact met ons op. De keus is een all-in prijs of een tons prijs. Bij een all-in prijs weet van te voren wat u kan verwachten en staat u niet voor verrassingen.

Onderstaande containers kunnen wij voor u plaatsen:

Portaalcontainer:

 • 3 m3 open container
 • 6 m3 open container
 • 9 m3 open container
 • 9 mgesloten container

Sleepcontainers:

 • 10 m3 open container
 • 12 m3 open container
 • 15 m3 open container
 • 20 m3 open container
 • 30 m3 open container
 • 40 m3 open container
 • Open laadvloer (eventueel met zijschotten)
Volvo FE portaalauto + 6m3 containerbak
Volvo FE portaalauto + 6m3 containerbak
6m3 containerbak
6m3 containerbak
Volvo FMX + 20m3 sleepcontainer
Volvo FMX + 20m3 sleepcontainer

Zand & Grind

U kunt bij ons zand en grind halen, zowel zakelijk als particulier. Ook kunnen we diverse soorten halfverhardingsmaterialen leveren zoals: leem met grind, gebroken puin, gralux etc..

De kleinste afname mogelijkheid is 0,5m3.

We hebben bijna alle soorten op voorraad en zorgen dat we altijd alle soorten kunnen leveren. Het product kan geleverd of afgehaald worden. Dit kan eventueel in Big Bags van 0.5 of 1m3.

Voor een actuele prijslijst kunt u contact met ons opnemen.